Translate

вторник, 24 април 2012 г.

Кутия за бижута!!!:))) ...Специално за Sunshine Fantasy!!!:))) Честита Блогодинка!!!;)))

6 коментара:

 1. Това е първата кутийка,която правя от хартия:)))...,няма да крия ,че цял ден се занимавам с нея и ,честно да си кажа ми беше трудничко,но пък нямаше как да не употребя,чисто новите пънчове които си взех вчера,а и толкова много исках да направя нещо за Блогодинката на Sunshine Fantasy,както й бях обещала:)))...надявам се да й хареса:)))...,а идеята за тази кутийка ми се върти в главата вечеее...много,много време и отдавна се канех да я направя-идеята за нея си е изцяло моя ...и беше голямо предизвикателство за мен-особено-куполчето на капака,а златния нюанс -постигнах като пръсках с пулвелизатор-разредена с вода акрилна боя-старо злато:)))...също държа да отбележа ,че куполът от горе си го изрязвах ръчно с макетно ножче:)))...е това е ...каквото се получи-такова:)))

  ОтговорИзтриване
 2. Невероятно интересна и нетрадиционна кутийка си направила ! Страхотна е ! Благодаря ти , че се включи в играта по случай рождения ден на блога ми :)

  ОтговорИзтриване
 3. Ще участвам с нея в :
  http://hobbychallenges.blogspot.com/2012/07/17-09072012-23072012.html

  ОтговорИзтриване
 4. Изглежда страхотно интересна и много сложна..Разглеждах я дълго време с огромен интерес и си представям, каква играчка е било да я направиш!
  Благодаря ти за това,че се включи в Хоби предизвикателство №17 "Винтидж"

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. :) аз благодаря за чудесното предизвикателство и възможността да участвам с мой любим проект:)))))

   Изтриване

Благодаря, че отделихте от времето си за да разгледате моя блог. Мнението Ви е много важно за мен!